Oferta de preț

“Eleganța nu înseamnă să ieși în evidență, ci să intri în amintire” 

Giorgio Armani

 

  Cu pasiune față de a alcătui ceva inedit și unic vă ofer serviciile noastre, care se nasc pentru o zi. Un decor de nuntă foarte bun devine eficient nu din cauza cantității, ci pentru că este capabil să transforme complet locul de desfășurare a nunții.

Iată ce includ prețurile noastre: 

  Masa și fundalul prezidiului sunt elementele pricipale care vor reflecta cel mai bine stilul sau tematica nunții. Masa mirilor constituie un element primordial și are un rol foarte important, astfel trebuie realizat în cel mai mic detaliu. În decorul mesei principale e inclus fața de masă, fusta de masă, obiecte decorative, cum ar fi vaze, sticluțe, suporturi pentru lumânări, cutia pentru dar și/sau alte elemente decorative ce aparțin stilului ales pentru nunta voastră. Masa mirilor este scos și mai bine în evidență cu un fundalul pe care folosim materiale textile și perdea de lumini – prețul este: 1.000,00 RON.

  Scaunele sunt obiectele cele mai des întâlnite la evenimente festive. E foarte important ca invitații să se simtă confortabil. Decorarea scaunelor nu trebuie ignorate. Ele crează o atmosferă minunată, simplă și elegantă. Husele de scaune elastice folosite de ArtenDeco nu sunt lucioase și nici incomode. Aceste huse elastice sunt superioare din punct de vedere calitativ, au avantajul de a se mula pe ori ce tip de scaun, au buzunare pentru picioarele scaunelor, astfel încât să fie cât mai întinse. Huse de scaune elastice sunt confectionate din material textil foarte elastic cu densitate mare (nu sunt transparenți) astfel sunt ideali și pe scaune închise la culoare (maro sau negru). Husele de scaune se accesorizează cu pamblici, eșarfe sau dantelă – prețul este: 4,50 RON/scaun.

  Decorarea sălii de nuntă nu este complet fără accesorizarea meselor invitaților. Pe mesele invitaților folosim traverse, vaze sticlă, ceainice, șervețele, card meniu, card număr masă personalizate și/sau alte obiecte decorative ce reflectă stilul nunții – prețul este: 35,00 RON/masă.

În cazul în care aveți nevoie de fețe de masă, noi avem posibilitatea să vă aducem și să le montăm. Prețul este 12,00 RON/masă.

 Pentru a nu îngrămădi mesele cu fructe și prăjituri vă propunem aranjarea unei mese pentru dulcuri. Un Candy Bar amplasat într-un loc vizibil va fi pe placul invitaților. Pe Candy Bar folosim suporturi speciale pentru prăjituri și maffinuri, boluri pentru dulciuri, farfurii și platouri. Aduce fructe de sezon și ne ocupam noi de bunul aspect al mesei. Surprinde invitații cu mici carduri de urări dulci –  prețul este: 350,00 RON.

  Introducerea invitaților în anturajul nunții se întâmplă la recepție. Spațiul restaurantului unde se primesc oameni trebuie să reflecte deja atmosfera de nuntă. De aceea decorăm acest spațiu cu obiecte decorative și covor. Iar pentru bunul decurs al intrării în sala de nuntă și pentru așezarea invitaților la mese pregătim pe suporturi lista invitaților și harta sălii –  prețul este: 200,00 RON.

♥   Îți prezint tabelul de unde poți alege opțiunea de care ai nevoie. 

DECORARE SALĂ Descriere Nr.buc. Pret/buc. Pret/buc.
Masa mirilor fustă de masa alb   700,00 RON
accesorii – material textil dantelă
voal
pânză iuta
suport lumanări + lumânări  
obiecte decorative  
cutie pt.dar  
Fundal masa mirilor suport metalic   300,00 RON
material textil – voal crem  
perdea de lumini  
accesorii – material textil  
obiecte decorative  
Masa invitatilor vaze din sticlă cilindric 35,00 RON/masă 25,00 RON/buc
cu picior
montana
ulcior ceai alb 25,00 RON/3buc
  verde închis
vaze sticlă dantelată – mici dantelă alb
număr masă în rame
pe lemn
printat
card meniu printat
card băuturi printat
servețele  
napron  
Fată de masă alb (10db)   12,00 RON/buc
ivory (12db)  
Îmbrăcarea scaunelor huse elastice alb 4,50 RON/buc 4,50 RON/buc
ivory
accesorii scaune saten 2,00 RON/buc
pamblică
dantelă cu franjuri
pânză iuta
Decorare plafon material textil 350,00 RON
sirag de lumini (5buc)
obiecte decorative
Candy Bar fustă de masa alb 350,00 RON
(nu contine prăjituri, platouri, suport din sticlă, farfurii
dulciuri, fructe) obiecte decorative
Receptia invitatilor sevalet 150,00 RON
tablă
lista invitaților
obiecte decorative
covor roșu 50,00 RON
stâlpișori 12,00 RON/buc

♥ ♥ ♥

Portfoliul nostru nu reflectă în totalitate tot ceea ce putem face, dar arată că suntem dispusi să realizăm ori ce fel de imaginație.

Pentru mai multe informații, detalii și idei SUNĂ ACUM! 0742 945 271 sau trimite un e-mail artendeco_mures@yahoo.com

Balazs Erzsebet, decorator-stilist Arten Deco.