Arten Deco

♥ ♥ ♥

Decoratiuni sala nunta, decor nunta mures, decoratiuni nunta mures, decoratiuni evenimente, decor masa mirilor, numar masa, lumanari nunta, huse scaune elastice, fete de masa, aranjamente florale, Arten Deco

La întrebarea: „Cât de important este decorațiunea de nuntă?” probabil toți ar răspunde afirmativ, dar foarte puțini știu care este semnificația acestui fapt.

Desigur, ziua nunții este foarte importantă. Dar dorești ca și seara să fie plină de experiențe minunate și amintiri speciale.

Majoritatea restaurantelor nu reflectă în sine decât imaginea unui restaurant elegant. Pentru a merge la o cină romantică această opțiune e perfectă. Dar pentru ziua nunții tale ai nevoie de mai mult decât de un restaurant elegant. Ai nevoie ca în seara aceea să te reprezinte, să fie al tău.

Un decor de nuntă foarte bun devine eficient nu datorită cantității, ci pentru că este capabil să transforme complet locul de desfășurare a nunții.

Pentru ca un eveniment să fie perfect, toate detaliile și fiecare amănunt contează. Reușita unui eveniment depinde foarte mult de atenția pe care o acorzi detaliilor, de felul în care elementele din cadrul acestuia sunt combinate pentru a forma un tot unitar.

Masa și fundalul prezidiului sunt elemente pricipale care reflectă cel mai bine stilul sau tematica nunții. Prezidiul, locul destinat mirilor e în centrul atenției. De aceea, acesta se aranjează cu multă atenție și îndemânare. În decorul mesei principale e inclus față de masă, fusta de masă, obiecte decorative cum ar fi vaze, sticluțe, suporturi pentru lumânări, cutia pentru dar și/sau alte elemente decorative ce aparțin stilului ales pentru nuntă. Totul depinde de imaginația noastră și de preferințele tale.

Scaunele sunt obiectele cel mai des întâlnite la evenimente festive. Este foarte important ca invitații să se simtă confortabil. Decorul scaunelor nu trebuie ignorat. Ele crează o atmosferă minunată, simplă și elegantă. Husele de scaune elastice folosite de Arten Deco nu sunt lucioase și incomode. Husele sunt superioare din punct de vedere calitativ, au avantajul de a se mula pe scaun și de a putea fi utilizate pe mai multe tipuri de scaune, au buzunare pentru picioarele scaunelor, astfel încât să fie cât mai întinse. Husele elastice pentru scaune din material polyester și spandex cu densitate mare (nu sunt transparente) sunt ideale și pe scaune închise la culoare (maro sau negru).

Vei fi plăcut surprins(ă) să vezi rezultatul unui decor în care husele elastice vor iesi în evidență, oferind o impresie plăcută tuturor participanților. Husele de scaune se accesorizeaza cu eșarfe din saten, panglici, dantelă, dantelă cu franjuri, flori textile lucrate manual.

Decorarea sălii de nuntă nu este complet fără accesorizarea meselor invitaților. Pe mesele invitaților folosim fețe de masă (daca este cazul), vaze, șervețele, card meniu, card număr masă personalizat și/sau alte obiecte decorative ce vor reflecta stilul nunții.

Pentru a nu îngrămădi mesele cu fructe și prăjituri, vă propunem aranjarea unei mese pentru dulciuri. Un Candy Bar amplasat într-un loc vizibil va fi pe placul invitaților. Pe Candy Bar folosim suporturi speciale pentru prăjituri si maffinuri, boluri pentru dulciuri, farfurii și platouri. Aduce fructe de sezon și ne ocupam noi de bunul aspect al mesei. Surprinde invitații cu mici carduri de urări dulci.

Introducerea invitaților în ambianța nunții se întâmplă la recepție. Spațiul restaurantului unde se primesc oaspeții trebuie să reflecte deja atmosfera de nuntă. Pentru bunul decurs al intrării în sală și pentru așezarea invitaților la mese, vă pregătim pe suporturi lista invitaților și harta sălii.

Portfoliul nostru nu reflectă în totalitate tot ceea ce putem face, dar arată că suntem dispusi să punem în practică orice fel de imaginație. Datorită ritmului frecvent de reînnoire a stocului de decorațiuni, nunta are parte de o abordare bine personalizată.

Mă numesc Balázs Erzsébet, de profesie decorator-stilist, reprezint agenția Arten Deco.

Activitatea mea ca și decorator se bazează în principiu pe planificarea în detaliu a decorului, ținând cont de dorințele voastre. Vă asigur informații utile, calitate excepțională și creativitate.

Pentru a vizualiza realizările noastre, vă invităm să vizitați siteul www.decoratiuni.artendeco.ro

Arten Deco pentru un eveniment organizat simplu și elegant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *