Despre

Balazs Erzsebet

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

           “Imaginează-ți că te plimbi pe un câmp de lavandă, auzi cum vântul joacă între flori, simți parfumul proaspăt de lavandă. Dispare zgomotul orașului și observi că sunteți doar voi doi, vă uitați împrejur și vedeți că lumea de lângă voi are aceași senzații…”

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………nunta mures, decoratiuni nunta mures, decor sala nunta mures, decoratiuni nunta mures, decor sala nunta reghin, decoratiuni sala nunta reghin, aranjamente sala nunta,    Cu pasiune ofer astfel de sentimente prin decorarea locației unde va avea loc nunta voastră.

    Mă numesc Balázs Erzsébet, de profesie stilist, reprezint Arten Deco.  Activitatea mea ca și decorator se bazează în principiu pe planificarea în detaliu a decorului, ținând cont de dorințele voastre.  Vă asigur informații utile, calitate excepțională și creativitate.

   Vă invit să vizitați siteul de prezentare www.decoratiuni.artendeco.ro unde viziunea altora a fost împlinită de Arten Deco.

   Portfoliul nostru nu reflectă în totalitate tot ceea ce putem face, dar arată că suntem dispusi să punem în practică orice fel de imaginație. Datorită ritmului frecvent de reînnoire a stocului de decorațiuni, nunta are parte de o abordare bine personalizată.

    Dacă aveți și voi o viziune… sună acum: 0742 945 271, sau trimite un e-mail artendeco_mures@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *